Producció
currículum

La seva formació és interdisciplinària, fet que li ha permès treballar en diversos àmbits de les arts escèniques. Un productor ha de conèixer les bases teatrals per poder portar a terme una producció acurada i especialitzada en cada projecte. Per això s’entén la producció des de la recerca d’ajudes econòmiques, passant per l’organització, el màrqueting, gestions jurídiques, la producció del dia a dia dels assajos fins a la distribució i organització de la gira o exhibició de l’espectacle.

Ha treballat d’ajudant de direcció i producció a les obres: Venedors (Sala Bekett 2008), El muntaplats (Nau Ivanov 2009) i La conquesta del Pol Sud (Sala Bekett 2010) sota la direcció de Carles Fernández Guia; i també a Novecento (Teatre del Raval i gira per Catalunya) i Tres sombreros de copa (gira per Espanya) dirigides per Joan Roura.

Entre els seus treballs de productora també destaca, del 2004 al 2007, la producció i distribució d’espectacles de màgia de la companyia Charlie Mag, exercint, a més, tasques de comptabilitat i màrqueting.

 

 

© 2011 Marta Parramón. Tots els drets reservats | contacte: info@martaparramon.com
web dissenyada per Estudis Siberia